fbpx

Palvelut

PALVELUT YRITYKSILLE JA YKSITYISHENKILÖILLE

Tarjoan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtääviä palveluita yrityksille ja yksityishenkilöille Pääkaupunkiseudulla *sovittaessa myös muualla*.

Työhyvinvointipalvelut yrityksille

Kaipaako henkilökuntanne apua liikunnan aloittamiseen? Olisiko teillä tarvetta työpäivien aktivoimiseen? Haluatteko saada aikaan pysyviä muutoksia?

Haluatteko yrityksenä sitoutua työntekijöiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen ja nähdä tuloksia työn tuottavuudessa sekä työntekijöiden jaksamisessa?

Liikunnan aloittaminen saattaa tuntua joskus haastavalta.  Älä kuitenkaan huoli, sinun ei tarvitse olla yksin tekemässä sitä! Ota yhteyttä jo tänään, niin lähdetään yhdessä rakentamaan sinulle polkua kohti parempaa hyvinvointia! 

Elämätapamuutos valmennus

Kaipaatko apua ja vinkkejä liikkumiseen, ravitsemukseen tai uneen? Kenties kaikkiin näistä.

Tuntuuko siltä, että kuntosaliharjoittelu ei välttämättä ole sinun juttusi? Haluaisitko löytää juuri itsellesi sopivan liikuntamuodon, josta voit oikeasti nauttia? 

Elämäntapamuutos valmennuksessa kartoitetaan läpi sinun tavoitteesi ja lähdetään yhdessä tekemään niistä totta! Valmennuksessa saat apua liikunnan aloittamiseen ja sen ylläpitoon, terveelliseen ravitsemukseen sekä palautumiseen ja lepoon.

YKSILÖOHJAUS

Kaipaatko liikkeelle lähtemiseen tai liikunnan ylläpitämiseen tukea ja kannustusta?

Yksilöohjauksen avulla takaan, että pääset treenaaman oman lähtötason ja tavoitteiden mukaisesti ammattivalmentajan kanssa. Yksilöohjauksessa treenisi tulee aina tehtyä!

Pääset haastamaan itseäsi ja ylittämään odotukset siitä, mihin pystyt!

PIENRYHMÄVALMENNUS

Tuntuuko liikunnan aloittaminen yksin liian vaikealta? Kaipaatko kenties ryhmää ympärillesi? Miltä kuulostaa pienryhmävalmennus?

Pienryhmävalmennus mahdollistaa liikkumisen ryhmässä yhdessä esimerkiksi ystävien, perheen tai työporukan kesken.

Ryhmävalmennuksissa valmennuksen sisältö suunnitellaan aina ryhmän toiveiden mukaisesti. Jokainen harjoitus kootaan ryhmän ja yksilöiden lähtökohdat huomioiden.

Hinta alkaen. 140€/kk/hlö