Palvelut

PALVELUT YRITYKSILLE JA YKSITYISHENKILÖILLE

Tarjoan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtääviä palveluita yrityksille ja yksityishenkilöille Lahdessa ja pääkaupunkiseudulla *sovittaessa myös muualla*.

Työhyvinvointipalvelut yrityksille

Kaipaako henkilökuntanne apua liikunnan aloittamiseen? Olisiko teillä tarvetta työpäivien aktivoimiseen? Haluatteko saada aikaan pysyviä muutoksia?

Haluatteko yrityksenä sitoutua työntekijöiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen ja nähdä tuloksia työn tuottavuudessa sekä työntekijöiden jaksamisessa?

Liikunnan aloittaminen saattaa tuntua joskus haastavalta.  Älä kuitenkaan huoli, sinun ei tarvitse olla yksin tekemässä sitä! Ota yhteyttä jo tänään, niin lähdetään yhdessä rakentamaan sinulle polkua kohti parempaa hyvinvointia! 

Yksilövalmennus

Kaipaatko apua ja vinkkejä liikkumiseen, ravitsemukseen tai uneen? Kenties kaikkiin näistä.

Tuntuuko siltä, että kuntosaliharjoittelu ei välttämättä ole sinun juttusi? Haluaisitko löytää juuri itsellesi sopivan liikuntamuodon, josta voit oikeasti nauttia? 

Yksilövalmennuksessa kartoitetaan läpi sinun tavoitteesi ja lähdetään yhdessä tekemään niistä totta! Yksilövalmennuksessa saat apua liikunnan aloittamiseen ja sen ylläpitoon, terveelliseen ravitsemukseen sekä palautumiseen ja lepoon.

Pienryhmävalmennus

Tuntuuko liikunnan aloittaminen yksin liian vaikealta? Kaipaatko kenties ryhmää ympärillesi? Miltä kuulostaa pienryhmävalmennus?

Pienryhmävalmennus mahdollistaa liikkumisen ryhmässä yhdessä esimerkiksi ystävien, perheen tai työporukan kesken.

Ryhmävalmennuksissa valmennuksen sisältö suunnitellaan aina ryhmän toiveiden mukaisesti. Jokainen harjoitus kootaan ryhmän ja yksilöiden lähtökohdat huomioiden.

Hinnasto